1. speelgoed
  2. Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm

Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

36 cm lengte, 36 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm

De Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia is een perfecte keuze voor de veeleisende kat die houdt van avontuur en comfort. Met een afmeting van 36 x 36 x 50 cm biedt deze kattenton voldoende ruimte voor uw harige vriend om te spelen, te krabben en te ontspannen. Deze unieke krabton is ontworpen met twee handige gaten, waardoor uw kat gemakkelijk in de ton kan kruipen om een dutje te doen. Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor uw kat zich helemaal op zijn gemak voelt. Naast de gaten is de krabton voorzien van een duurzame krabpaal, die bekleed is met hoogwaardig sisaltouw. Dit stimuleert het natuurlijke krabgedrag van uw kat en voorkomt schade aan meubels en tapijten. De stevige constructie van de ton zorgt ervoor dat deze stabiel blijft tijdens het spelen en krabben. Met zijn moderne en stijlvolle ontwerp past de Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia perfect in elk interieur. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die gemakkelijk te reinigen zijn, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Geef uw kat de ultieme speel- en rustplek met deze geweldige krabton!

Veelgestelde vragen over de Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm

De Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm heeft een hoogte van 50 cm, is 36 cm breed en heeft een lengte van 36 cm.

Deze Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Topmast Krabplaal Krabton Kattenton Brasilia 36 x 36 x 50 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen