1. speelgoed
  2. Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm

Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 90 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm

De Ebi Classic-Eco Highpost krabpaal is een must-have voor alle kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatieve en duurzame krabpaal. Deze krabpaal is voorzien van een stevige en dikke sisal stam, die volledig verlijmd is met een ABS koker. Hierdoor kan jouw kat naar hartenlust krabben en zijn nagels scherpen, zonder dat de krabpaal instabiel wordt. De bodemplaat van de krabpaal is bedekt met zacht pluche materiaal, wat zorgt voor extra comfort en warmte. Daarnaast is er een ronde schijf bovenop de krabpaal, waar jouw kat heerlijk op kan relaxen en alles in de gaten kan houden. De afmetingen van de krabpaal zijn 40 x 40 x 90 cm, waardoor het een compacte maar toch ruime krabpaal is die in elke kamer past. Met de Ebi Classic-Eco Highpost krabpaal geef je jouw kat niet alleen een plek om te krabben, maar ook een eigen plekje om te rusten en te spelen. Deze krabpaal is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een stijlvol design, waardoor het een mooie toevoeging is aan jouw interieur. Investeer in het welzijn van jouw kat en geniet samen van de voordelen van deze geweldige krabpaal!

Veelgestelde vragen over de Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm

De Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm heeft een hoogte van 90 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ebi Classic Eco Highpost Krabpaal - 40 x 40 x 90 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen