1. speelgoed
  2. Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm

Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm

Aantal niveaus

1

Afmetingen

2 cm lengte, 8 cm breedte en 30 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm

Deze krabpaal is niet zomaar een gewone krabpaal, maar een multifunctioneel en ruimtebesparend ontwerp dat uw kat gegarandeerd zal bevallen. Met zijn hangende hangmat en speelgoed biedt deze krabpaal talloze uren vermaak voor uw geliefde huisdier. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig sisal, een natuurlijk materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Hierdoor kan uw kat zijn klauwen op een veilige en aangename manier slijpen, zonder dat uw meubels het moeten ontgelden. Bovendien is de krabpaal voorzien van een stevige ophanging, waardoor hij gemakkelijk aan een deurklink, muurhaak of ander geschikt oppervlak kan worden bevestigd. Met een diameter van 30 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor uw kat om zich uit te strekken en te krabben. De hangmat is perfect om in te dutten of gewoon lekker te relaxen. Het speelgoed zorgt ervoor dat uw kat actief blijft en zich niet zal vervelen. Bovendien is de krabpaal verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste bij uw interieur past. Geef uw kat het cadeau van zijn dromen met deze hangende krabpaal. U zult versteld staan van de uren speelplezier en het gemak waarmee uw kat zijn klauwen kan onderhouden. Bestel vandaag nog en maak uw huisdier gelukkig met deze geweld.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm

De Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm heeft een hoogte van 30 cm, is 8 cm breed en heeft een lengte van 2 cm.

Deze Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Kattenkrabber Hangend Hangmat Hangen Ophangen Speelgoed Kat Poes Krabber Krabben Krabmat Sisal 30 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen