1. speelgoed
  2. Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

Aantal niveaus

Afmetingen

45 cm lengte, 45 cm breedte en 2.5 cm hoogte

Kleur

Creme, Beige

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

De Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (45cmØ) van RHRQuality is speciaal ontworpen voor grote katten die houden van comfort en ontspanning. Met zijn ruime formaat biedt deze hangmat voldoende ruimte voor grote en zware katten om helemaal in weg te kruipen en te genieten van een welverdiende rust. Deze hangmat is niet zomaar een gewone hangmat, het is een luxe hangmat met een unieke combinatie van een hangmat en een kussen. Hierdoor zorgt de hangmat niet alleen voor een zachte en comfortabele plek om te liggen, maar biedt het ook een extra niveau van ondersteuning en ontspanning voor uw geliefde kat. De Crème Beige kleurige hangmat de Luxe is speciaal ontworpen om te passen bij de sisalpalen van RHRQuality met een diameter van 12 of 15 cm. Hierdoor kunt u de hangmat eenvoudig bevestigen aan de palen en creëert u een ideale plek voor uw kat om te rusten en te spelen. Met zijn stijlvolle en neutrale kleur past deze hangmat perfect in elk interieur en is het een aanwinst voor zowel uw kat als uw huis.

Veelgestelde vragen over de Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality

De Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality heeft een hoogte van 2.5 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality is leverbaar in het Creme, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Grote, Crème Beige kleurige Hangmat de Luxe (voor 12cm of 15cm palen) voor grote katten van RHRQuality is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen