1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm

Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm

Aantal niveaus

2

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 72 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm

De Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora is een must-have voor katteneigenaren die hun harige vriend een comfortabele krabplek willen bieden. Deze elegante krabpaal is vervaardigd uit natuurlijk hout en voorzien van een zachte pluche bekleding. Met zijn afmetingen van 50 x 50 x 72 cm biedt de Zora voldoende ruimte voor katten van alle groottes om te krabben, klimmen en ontspannen. De twee ligplekken zijn rijkelijk gevuld met zachte materialen, waardoor je kat zich heerlijk kan nestelen en ontspannen. Bovendien kunnen de bekledingshoezen eenvoudig worden verwijderd en gewassen in de wasmachine op 30 graden, waardoor het onderhoud van de krabpaal een fluitje van een cent is. Om ervoor te zorgen dat de krabpaal stevig op zijn plaats blijft staan, zijn er dopjes onder de bodemplaat geplaatst. Hierdoor kan je kat naar hartenlust krabben zonder dat de paal ongewenst verschuift. De mooie grijze kleur van de krabpaal zorgt ervoor dat deze perfect past in ieder interieur. Bovendien is elke krabboom uniek omdat ze gemaakt zijn van natuurlijk hout, wat betekent dat jouw exemplaar iets kan afwijken van de afbeelding. Geef je kat het cadeau van een leven met de Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora!

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm

De Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm heeft een hoogte van 72 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Krabmeubel Hout Zora 50 x 50 x 72 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen