1. speelgoed
  2. Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek

Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek

Aantal niveaus

0

Afmetingen

38 cm lengte, 30 cm breedte en 38 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Sisal | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek

Onze Canna-boom Krabpaal is gemaakt van hoogwaardig sisal touw dat speciaal is ontworpen om de nagels van je kat gezond en scherp te houden. De krabpaal is voorzien van verschillende niveaus en platforms waar je kat op kan springen, klimmen en relaxen. De groene bladeren geven een vleugje natuurlijke schoonheid aan de krabpaal en zorgen ervoor dat deze perfect past in elk interieur. Daarnaast heeft onze Canna-boom Krabpaal enkele unieke functies die het speelplezier van je kat vergroten. Er zijn namelijk hangende ballen bevestigd aan de krabpaal, waar je kat naar hartenlust mee kan spelen. Deze ballen stimuleren de jachtinstincten van je kat en zorgen voor urenlang vermaak. Bovendien is de krabpaal stabiel en stevig gebouwd, zodat je kat veilig kan spelen en ontspannen. Met onze Canna-boom Krabpaal geef je jouw kat een plek waar hij zich kan uitleven en zijn natuurlijke krabbehoefte kan bevredigen. Het is niet alleen een praktisch meubelstuk, maar ook een echte eyecatcher in je huis. Bestel nu en laat je kat genieten van zijn eigen krabparadijs!

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek

De Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek heeft een hoogte van 38 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 38 cm.

Deze Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek is gemaakt van Sisal | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Canna-Boom Krabpaal Voor Katten Met Hangende Ballen Uniek is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen