1. speelgoed
  2. RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige)

RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige)

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige) en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige)

Aantal niveaus

3

Afmetingen

45 cm lengte, 22 cm breedte en 45 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige)

Het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten is nu verkrijgbaar met een Ladder Set, zodat jouw kat nog meer speelplezier en avontuur kan beleven. Deze trap is speciaal ontworpen door RHRQuality en staat bekend om zijn ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid. Met een draagkracht van maar liefst 20KG is deze ladder uitermate geschikt voor grote en zware katten, zoals de majestueuze Maine Coon of de knuffelbare Ragdoll. Deze ladder set is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast is de ladder eenvoudig te monteren en kan hij stevig aan de muur worden bevestigd, zodat jouw kat veilig kan klimmen en spelen. Geef jouw kat de mogelijkheid om zijn natuurlijke kliminstincten te vervullen met het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur met Ladder Set. Dit product biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar ook een comfortabele rustplaats voor jouw geliefde huisdier. Creëer een speelparadijs voor jouw kat en geniet van het gelukkige en tevreden gezicht van je harige vriend.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige)

De RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige) heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige) heeft een hoogte van 45 cm, is 22 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige) is gemaakt van Hout | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige) is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Wandmeubel Klimmuur Kat Ladder Set (2 stuks) (Beige) is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen