1. speelgoed
  2. Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs

Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs

Aantal niveaus

6

Afmetingen

55 cm lengte, 45 cm breedte en 143 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs

We begrijpen dat jouw kat graag naar buiten kijkt en de bomen bewondert. Daarom hebben we nu een krabpaal speciaal voor hen! Deze krabpaal is voorzien van een knusse grot waarin jouw kat zich kan terugtrekken en ontspannen. En als ze zin hebben om te springen, is dat geen enkel probleem! Dankzij de stevige bodemplaat en extra kantelbeveiliging biedt deze krabpaal extra stabiliteit, zodat jouw kat zich helemaal kan uitleven. Bovendien is er zelfs ruimte voor twee kattenvrienden (maximaal 5 kg per kat). Deze kattenboom is de perfecte plek om te ontspannen. Heb je al naar de hangmat eronder gekeken? Die is heerlijk zacht! Jouw kat kan erin liggen en volledig tot rust komen. En maak je geen zorgen over de montage, want dat is heel eenvoudig! Dankzij de duidelijke instructies en de gemarkeerde onderdelen kun je deze krabpaal snel in elkaar zetten. Jouw kat hoeft dus niet lang te wachten om zijn nieuwe koninkrijk te betreden. Met deze krabpaal heeft jouw kat genoeg te doen als jij niet thuis bent: relaxen, strekken, spelen... Bovendien voelt het zachte oppervlak als een warme omhelzing!

Veelgestelde vragen over de Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs

De Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs heeft een hoogte van 143 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 55 cm.

Deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Acaza Krabpaal Krabpaal voor Grote Katten Kattenboom met Hangmat Kattenpaal 143 cm Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen