1. speelgoed
  2. Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel

Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel

Aantal niveaus

Afmetingen

45 cm lengte, 45 cm breedte en 110 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel

Verwen jouw Rebel met onze Dome 110 – een krabton waar elke kat blij van wordt! Deze luxe krabpaal is rondom bekleed met sisal tapijt, waardoor jouw kat de hele ton kan gebruiken om in te klimmen en aan te krabben. Katten zijn dol op deze krabton! Maar dat is nog niet alles. De Dome 110 heeft maar liefst drie verdiepingen en biedt een fijne slaapplaats bovenin. Hier kan jouw kat heerlijk uitrusten of spelen. Het is een geweldige plek voor jouw kat om zich even terug te trekken en te ontspannen. Bovendien is er voldoende ruimte in de krabton, wat ideaal is als je meerdere katten hebt. Hierdoor kunnen ze comfortabel samenleven en genieten van hun eigen speel- en slaapruimte. Deze krabton is niet alleen functioneel, maar ook stabiel. Jouw kat kan er zonder zorgen op klimmen en spelen. De stabiele constructie zorgt ervoor dat de krabton stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs als jouw kat wat wilder speelt. Daarnaast heeft de Dome 110 een diameter van 45 cm en is hij 110 cm hoog, waardoor hij perfect in elke kamer past. Het moderne ontwerp en de neutrale kleur maken deze krabton een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Jouw kat zal zich helemaal in zijn element voelen met deze Petrebels Dome 110 Krabton. Bestel hem vandaag nog en geef jouw Rebel de krabpaal waar hij van droomt!

Veelgestelde vragen over de Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel

De Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel heeft een hoogte van 110 cm, is 45 cm breed en heeft een lengte van 45 cm.

Deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Dome 110 Krabton voor katten Pepper Ø 45 x 110 cm stabiel is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen