1. speelgoed
  2. Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM

Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM

Aantal niveaus

3

Afmetingen

58 cm lengte, 48 cm breedte en 110 cm hoogte

Kleur

Wit/Taupe

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM

De Trixie Lucano Krabpaal Wit/Taupe 58X48X110 cm is een absolute must-have voor grote kattenliefhebbers. Deze extra grote krabpaal biedt voldoende ruimte en comfort voor jouw geliefde huisdieren. Met twee ruime schuilplaatsen en heerlijk zachte kussens, zal jouw kat zich direct thuis voelen. Deze moderne krabpaal is speciaal ontworpen voor grotere kattenrassen, zoals de imposante Maine Coons en de elegante boskatten. De XXL afmetingen van de krabpaal zorgen ervoor dat jouw kat alle ruimte heeft om te klimmen, krabben en spelen. De schuilplaatsen zijn royaal bekleed met pluche en voorzien van comfortabele, draaibare kussens. Hier kan jouw kat zich terugtrekken voor een welverdiend dutje of gewoon lekker relaxen. Daarnaast is er een extra ligmandje in het midden van de krabpaal waar jouw kat heerlijk kan liggen en genieten van het uitzicht. De krabpaal is voorzien van jute krabvlakken en met jute beklede krabstammen, waardoor jouw kat naar hartenlust kan krabben en zijn nagels kan verzorgen. Bovendien zijn er enkele pluche balletjes aan de krabpaal bevestigd, die zorgen voor extra speelplezier. Jouw kat zal zich geen moment vervelen met deze uitdagende en stijlvolle krabpaal. Verwen jouw grote kat met de Trixie Lucano Krabpaal en geef hem een eigen.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM

De Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM heeft 3 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM heeft een hoogte van 110 cm, is 48 cm breed en heeft een lengte van 58 cm.

Deze Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM is leverbaar in het Wit/Taupe. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabpaal Lucano Taupe 58X48X110 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen