1. speelgoed
  2. Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia

Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia

Aantal niveaus

Afmetingen

36 cm lengte, 36 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia

De Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia is een must-have voor elke katteneigenaar die op zoek is naar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Deze unieke kattenpaal is ontworpen met twee handige gaten, waardoor uw geliefde kat ook in de ton kan kruipen om een ​​heerlijk dutje te doen. Deze krabpaal is niet alleen een plek waar uw kat kan krabben en spelen, maar ook een comfortabele schuilplaats waar uw harige vriendje zich veilig en geborgen voelt. De stevige constructie zorgt ervoor dat hij lang meegaat en bestand is tegen het ruige spel van uw kat. Bovendien is de Brasilia Krabpaal voorzien van een zachte en pluche bekleding, waardoor uw kat zich in luxe kan omringen tijdens zijn ontspannende rustmomenten. Naast de functionaliteit en het comfort, voegt de Brasilia Krabpaal ook een vleugje stijl toe aan uw interieur. De elegante kleuren en het strakke design maken het een prachtige aanvulling op elke kamer. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs in een kantoorruimte is, deze kattenpaal zal zeker de aandacht trekken en complimenten ontvangen van iedereen die het ziet. Dus geef uw kat de best mogelijke ervaring met de Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia. Laat hem genieten van krabben, spelen en ontspannen in stijl met deze veelzijdige en trendy kattenpaal.

Veelgestelde vragen over de Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia

De Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia heeft een hoogte van 50 cm, is 36 cm breed en heeft een lengte van 36 cm.

Deze Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Topmast Krabpaal Krabton Kattenpaal Brasilia is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen