1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm

Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

60 cm lengte, 35 cm breedte en 60 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm

De Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe is het perfecte cadeau voor jouw geliefde kat. Met deze krabpaal kan jouw kat zijn natuurlijke krabbehoeften bevredigen en tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan je interieur zijn. Gemaakt van stevig manilla touw, biedt deze krabpaal de ideale textuur en stevigheid voor je kat om zijn nagels in te zetten. Deze krabpaal biedt niet alleen een geweldige krabervaring, maar ook veel speelplezier. Met maar liefst drie paaltjes kan jouw kat zich helemaal uitleven en zijn energie kwijtraken. Hierdoor zal je kat minder geneigd zijn om aan je meubels en tapijten te krabben, waardoor deze beschermd blijven. De Houten Cactus Krabpaal is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw interieur past. Met een afmeting van 35x35x60 cm is deze krabpaal compact genoeg om in elke kamer te passen, maar toch ruim genoeg voor je kat om comfortabel te kunnen krabben en spelen. Geef je kat het cadeau waar hij van droomt en geniet van een stijlvol interieur zonder beschadigde meubels!

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm

De Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm heeft een hoogte van 60 cm, is 35 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Houten Cactus Krabpaal Taupe 35 x 35 x 60 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen