1. speelgoed
  2. Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk

Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 40 cm breedte en 1 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk

Stel je voor: je wordt 's ochtends wakker en rekt jezelf uit op een heerlijke Mastermat van Petrebels. Ken je dat gevoel van de horizontale krabmat? Je kat is er dol op! Met zijn sterke sisaltapijt is deze krabmat een ware traktatie voor je geliefde huisdier. En maak je geen zorgen, de Mastermat kan wel tegen een stootje en staat altijd klaar voor elke tijger die zich wil uitrekken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze mat vaak bij de deur wordt gelegd, klaar om je kat te verwelkomen. Maar er is meer! Naast het bieden van ultiem krabplezier, heeft de Mastermat ook een stijlvol ontwerp. Met zijn cappuccino kleur past hij perfect in elk interieur. Met een afmeting van 60 x 40 cm biedt deze krabmat voldoende ruimte voor je kat om zich volledig uit te strekken. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de mat lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Dus als je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle krabmat voor je harige vriend, dan is de Petrebels Mastermat de perfecte keuze. Gun je kat het beste en geef hem de krabmat waar hij altijd van gedroomd heeft!

Veelgestelde vragen over de Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk

De Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk heeft een hoogte van 1 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Mastermat 60 katten krabmat Cappuccino 60 x 40 cm zeer sterk is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen