1. speelgoed
  2. Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip

Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip

Aantal niveaus

Afmetingen

38.20 cm lengte, 24.50 cm breedte en 4 cm hoogte

Kleur

Bruin, Beige

Materiaal

Sisal | Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip

Dit is de Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat, een absolute must-have voor elke kat of kitten! Met deze krabplank kan jouw geliefde huisdier heerlijk spelen en zijn nagels scherpen. De krabplank is gemaakt van stevig karton met prachtige details van natuurlijk sisal. Het bijgeleverde kattenkruid zal zeker de aandacht van jouw kat trekken en hem urenlang vermaken. Naast het bieden van speelplezier, zorgt deze krabplank ook voor stabiliteit en comfort voor het welzijn van jouw kat. Door zijn natuurlijke instinct te volgen en te krabben aan deze plank, zal jouw kat minder de behoefte hebben om aan meubels te krabben. Dit maakt het niet alleen een praktische keuze, maar ook een elegant ontwerp dat perfect past in elke kamer en interieur. Deze krabplank is gemaakt van hoogwaardig milieuvriendelijk karton met een hoge dichtheid, waardoor het sterk en duurzaam is. Het is geschikt voor katten, kittens, katers en poezen van alle leeftijden. We raden zelfs aan om al op jonge leeftijd te beginnen met het gebruik van deze krabplank om het krabgedrag van jouw kat te bevorderen. Om het speelplezier te vergroten, zijn er zelfs schattige muisjes van sisal touw aangebracht waar je het bijgeleverde kattenkruid op kunt strooien. Merk: Nobleza.

Veelgestelde vragen over de Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip

De Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip heeft een hoogte van 4 cm, is 24.50 cm breed en heeft een lengte van 38.20 cm.

Deze Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip is gemaakt van Sisal | Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip is leverbaar in het Bruin, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Nobleza Krabplank Kattenspeelgoed Krabmeubel Krabmat Tweezijdig Karton Sisal Catnip is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen