1. speelgoed
  2. Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs

Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

50 cm lengte, 70 cm breedte en 0.20 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs

KRAB & SPEEL: Maak je kat blij met deze krabmat voor de zijkant van je bank of fauteuil. De sisal mat biedt een oppervlak dat katten ervan weerhoudt om aan meubels en vloerkleden te krabben. Je kat zal genieten van het krabben en spelen op deze mat, terwijl je meubels beschermd blijven tegen krassen en beschadigingen. BESCHERMING VAN MEUBELS: Deze katten krabmat is de ideale oplossing om je meubels te beschermen, zelfs als je niet thuis bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over krassen en beschadigingen aan je geliefde bank of stoel. De sisal mat is gemaakt van milieuvriendelijk, niet giftig en veilig materiaal dat lang meegaat. Je kat zal dol zijn op het krassen en verzorgen van zijn klauwen op dit duurzame oppervlak. KLAUWVERZORGING: De krabmat is ontworpen met het welzijn van je kat in gedachten. De ene helft van de mat is bedekt met sisal, terwijl de andere helft van zachte stof is gemaakt. Je plaatst de mat over de armleuning van je bank en stopt de stoffen kant onder het zitkussen. Hierdoor kan je kat zijn klauwen scherpen en verzorgen, terwijl je bank of stoel beschermd blijft. De klittenbandsluiting zorgt ervoor dat de mat stevig op zijn plaats blijft, zonder te verschuiven. TOEPASSING: Deze katten krabmat is speciaal ontworpen om de linkerzij.

Veelgestelde vragen over de Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs

De Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs heeft een hoogte van 0.20 cm, is 70 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Navaris katten krabmat Bescherming van meubels Voor banken en stoelen Krabbescherming Voor de linkerkant Donkergrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen