1. speelgoed
  2. RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging

RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging

Aantal niveaus

Afmetingen

1 cm lengte, 20 cm breedte en 50 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging

Met de RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten haal je een luxe krabplank in huis die perfect is voor de avontuurlijke en krabgrage viervoeters. Deze wandmontage krabpaal is speciaal ontworpen voor grote en zware kattenrassen zoals de imposante Maine Coon en de elegante Ragdoll. Deze krabplank is niet zomaar een standaard krabpaal. Hij is vervaardigd van hoogwaardig materiaal en staat garant voor optimale duurzaamheid en stevigheid. De krabplank is uitvoerig getest en kan moeiteloos een gewicht van maximaal 20 kg dragen. Dit maakt hem perfect geschikt voor zelfs de grootste katten die graag hun nagels willen scherpen en klimmen. Daarnaast is dit wandmeubel niet alleen een krabplank, maar ook een klimmuur. Het biedt je kat de mogelijkheid om in stijl naar hogere plekken te klimmen en zo zijn territorium te verkennen. De royale afmetingen van 50 x 20 cm geven je kat voldoende ruimte om comfortabel te krabben en te klimmen. Met de RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten haal je niet alleen een functioneel product in huis, maar ook een stijlvol en decoratief element voor je interieur. Geef je geliefde viervoeter de ultieme krab- en klimervaring met deze luxe krabplank en klimmuur.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging

De RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging heeft een hoogte van 50 cm, is 20 cm breed en heeft een lengte van 1 cm.

Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging is gemaakt van Hout | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 50 x 20cm Krabplank de luxe wand muur krabpaal katten muurbevestiging is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen