1. speelgoed
  2. Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs

Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs

Aantal niveaus

1

Afmetingen

64 cm lengte, 37 cm breedte en 11 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs

De Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs is de ideale krabplank voor grote katten zoals Maine Coons en Noorse Boskatten. Met een afmeting van 64x37x11 cm biedt deze kartonnen krabplank voldoende ruimte voor jouw geliefde huisdier om zijn nagels te scherpen en tegelijkertijd te genieten van een comfortabele rustplek. Deze krabmat is gemaakt van extra stevig karton en is voorzien van een trendy marmerprint aan de zijkanten. Dit maakt het niet alleen een praktisch item voor jou als kattenbezitter, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Door de toevoeging van catnip is jouw kat extra gemotiveerd om de krabmat te gebruiken en zal hij zich zeker vermaken met deze krabplank. Voorkom dat jouw kat aan je meubels begint te krabben en bied hem een alternatief met de Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs. Niet alleen zal jouw kat hier zijn energie in kwijt kunnen, maar hij zal ook genieten van het comfort en de stimulerende werking van de catnip. Bestel deze krabmat vandaag nog en geef jouw kat het krabplezier dat hij verdient!

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs

De Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs heeft een hoogte van 11 cm, is 37 cm breed en heeft een lengte van 64 cm.

Deze Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabmat Karton XXL Marmer Print Lichtgrijs is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen