1. speelgoed
  2. Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM

Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 33 cm breedte en 42 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM

De Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM is de perfecte aanvulling op het speelplezier van jouw geliefde kat. Met deze krabmat kan jouw kat zijn nageltjes scherp houden terwijl hij geniet van het spelen met de vier bijgevoegde speeltjes. De onderkant van de krabmat is voorzien van sisal, een natuurlijk materiaal waar katten dol op zijn. Hier kan jouw kat zijn nageltjes inzetten en krabben naar hartenlust, zonder schade aan te richten aan meubels of tapijten. De bovenkant van de mat is uitgerust met vier speeltjes, die aan een touwtje hangen. Deze speeltjes dagen jouw kat uit tot actief spel en zorgen voor urenlang vermaak. De Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord heeft een afmeting van 60x33x42 CM, waardoor het ideaal is voor katten van alle groottes. De mat is gemaakt van duurzaam materiaal en is eenvoudig schoon te maken. Jouw kat zal dol zijn op deze krabmat en de speeltjes die eraan vastzitten. Geef jouw kat het beste cadeau dat hij verdient en bestel vandaag nog de Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM!

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM

De Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM heeft een hoogte van 42 cm, is 33 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM is gemaakt van Polyester. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabmat Met Speeltjes Aan Koord 60X33X42 CM is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen