1. speelgoed
  2. katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en

katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en en ontdek alle specificaties. 

Specificaties katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en

Aantal niveaus

Afmetingen

39.95 cm lengte, 21.5 cm breedte en 7.5 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Karton

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en

De kattenkrabplank is een must-have voor alle kattenliefhebbers. Deze 2-in-1 krabplank biedt een duurzame oplossing voor het krabben van uw katten. Met beide zijden beschikbaar, kunnen uw katten kiezen welke textuur ze het fijnst vinden om hun klauwen in te zetten. De krabplank is gemaakt van stevig karton en is voorzien van kattenkruid, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor uw katten. Het biedt niet alleen een geweldige krabervaring, maar ook een plek om te spelen, te loungen en te ontspannen. Het knusse gevoel dat de hoogwaardige krabstructuren bieden, zal uw katten niet kunnen weerstaan. Ze zullen genieten van het natuurlijke krabben, wat zorgt voor gezonde klauwen, geweldige lichaamsbeweging en stressvermindering. Investeer in de kattenkrabplank en geef uw katten de ultieme krabervaring waar ze van zullen houden.

Veelgestelde vragen over de katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en

De katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en heeft een hoogte van 7.5 cm, is 21.5 cm breed en heeft een lengte van 39.95 cm.

Deze katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en is gemaakt van Karton. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze katten krabplank 2-in-1 krabplank Duurzaam beide zijden beschikbaar Karton met kattenkruid voor katten die krabben en is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen