1. speelgoed
  2. PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger

PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger

De PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal is een innovatieve oplossing voor kattenliefhebbers die hun huis willen verrijken met een krabpaal, maar geen extra ruimte willen opofferen. Deze deurhanger krabpaal is speciaal ontworpen om perfect in elk interieur te passen en biedt een elegante en ruimtebesparende oplossing. Met de eenvoudige montage kan deze krabpaal snel en gemakkelijk aan de deur worden bevestigd, waardoor je kat direct een heerlijke plek heeft om zich thuis te voelen. De krabpaal is ontworpen met het comfort van je kat in gedachten en biedt verschillende niveaus en oppervlakken om te verkennen, krabben en spelen. Het zachte pluche materiaal zorgt voor een comfortabel ligoppervlak en de stevige constructie zorgt ervoor dat de krabpaal lang meegaat. Met de PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal geef je je kat niet alleen een plek om zijn natuurlijke krabgedrag uit te oefenen, maar voeg je ook een stijlvolle en praktische touch toe aan je interieur. Laat je kat genieten van urenlang speelplezier terwijl jij geniet van een opgeruimde en georganiseerde woonomgeving. Bestel nu en creëer een gezellige en comfortabele ruimte voor je harige vriend.

Veelgestelde vragen over de PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger

De PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger heeft een hoogte van , is breed en heeft een lengte van .

Deze PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PETLUX® Klimwand deurhanger Krabpaal Klimwand Deurhanger is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen