1. speelgoed
  2. Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM

Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM

Aantal niveaus

0

Afmetingen

51 cm lengte, 2 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Taupe

Materiaal

Polyester

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM

De Trixie Krabplank XL Taupe 50X70 cm is een perfecte oplossing voor grote katten die graag hun nagels willen verzorgen en hun territorium willen markeren. Met deze krabplank kunnen katten hun natuurlijke krabbehoefte bevredigen en voorkom je dat ze aan je meubels krabben. Deze extra grote krabplank is gemaakt van duurzaam sisal, wat ervoor zorgt dat je kat zijn nagels op een veilige en effectieve manier kan scherpen. De achterzijde van de krabplank is bekleed met zacht fleece, waardoor het extra comfortabel is voor je kat om erop te krabben. Met afmetingen van 50x70 cm is deze krabplank ook geschikt voor grote kattenrassen zoals Maine Coons en Noorse boskatten. Je kunt de krabplank eenvoudig ophangen, zodat je kat zijn favoriete krabplekken kan markeren zonder je meubels te beschadigen. Geef je kat de mogelijkheid om zijn natuurlijke krabbehoefte te bevredigen en investeer in de Trixie Krabplank XL Taupe 50X70 cm. Je kat zal er dol op zijn en je meubels zullen je dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM

De Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM heeft een hoogte van 70 cm, is 2 cm breed en heeft een lengte van 51 cm.

Deze Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM is gemaakt van Polyester. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM is leverbaar in het Taupe. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabplank XL -Taupe 50X70 CM is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen