1. speelgoed
  2. Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm

Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, 28 cm breedte en 80 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm

Laat jouw kat helemaal losgaan met de Beeztees Esta Krabplank Hoekmodel. Deze unieke krabplank is gemaakt van stevig sisal mat en biedt jouw kat meerdere manieren om te krabben. Het bijzondere aan deze krabplank is dat hij niet alleen als hoekmodel kan worden gebruikt, maar ook plat tegen de muur kan worden bevestigd. Hierdoor kan jouw kat op verschillende manieren zijn krabbehoeften vervullen. De Beeztees Esta Krabplank Hoekmodel is niet alleen functioneel, maar ook nog eens erg leuk. De krabplank is namelijk voorzien van catnip, waardoor jouw kat nog enthousiaster zal zijn om te krabben. Catnip heeft een aantrekkelijke geur voor katten en stimuleert hen om hun nagels te scherpen aan de krabplank. Bovendien wordt deze krabplank geleverd inclusief ophangmechanisme, zodat je hem eenvoudig kunt bevestigen waar jouw kat graag krabt. Met de Beeztees Esta Krabplank Hoekmodel geef je jouw kat een geweldige krabervaring. Laat hem of haar genieten van het krabben aan deze stevige en veelzijdige krabplank.

Veelgestelde vragen over de Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm

De Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm heeft een hoogte van 80 cm, is 28 cm breed en heeft een lengte van .

Deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees Esta Hoekmodel Krabplank Beige 28x80 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen