1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324

PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 96 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324

Deze PawHut kattenboom krabpaal klimboom met uitkijkplatforms en speelmogelijkheden is een echt multi-activiteiten centrum voor jouw kat. De krabpalen zijn bedekt met natuurlijke jute, wat zorgt voor een comfortabele en zachte ervaring voor jouw harige vriend. Het biedt ook een gezellige kattengrot en verschillende zitplatforms waar jouw kat heerlijk kan ontspannen. Deze kattenboom is niet alleen leuk voor jouw kat, maar ook voordelig voor jou als baasje. Het geeft jouw kat namelijk een plek waar ze naar hartenlust kunnen klauwen en klimmen, waardoor je tapijt en meubels beschermd worden tegen beschadiging. Je kunt erop vertrouwen dat jouw huis veilig is terwijl jouw kat geniet van urenlang speelplezier. Deze kattenboom is gemaakt van hoogwaardig E1-kwaliteit spaanplaat en heeft een elegant design dat goed past bij de inrichting van je huis. Daarnaast is de kattenboom geschikt voor katten tot 5 kg en de montage is eenvoudig. Kortom, deze PawHut kattenboom is de perfecte plek voor jouw kat om te rusten, te spelen en te bewegen.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324

De PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324 heeft een hoogte van 96 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324 is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom krabpaal klimboom uitkijkplatforms speelmogelijkheden D30-324 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen