1. speelgoed
  2. District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA

District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA en ontdek alle specificaties. 

Specificaties District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA

Aantal niveaus

Afmetingen

60 cm lengte, 0 cm breedte en 18 cm hoogte

Kleur

Multi

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA

De District 70 SOFA Krabplank voor Katten is een uniek en duurzaam product gemaakt van gerecycled karton. Met zijn afmetingen van 60x28x18 cm biedt deze sofa de ideale plek voor je kat om zijn nagels te scherpen, heerlijke dutjes te doen of zelfs een avontuurlijke klim te maken. Wat deze krabplank echt bijzonder maakt, is dat je hem eenvoudig kunt omdraaien na een bepaalde tijd. Hierdoor verdubbel je op een simpele manier de levensduur van de SOFA. Dit betekent dat je kat nog langer kan genieten van zijn favoriete rust- en speelplekje! Of jouw kat nu behoefte heeft aan een plek om te relaxen of juist aan wat speeltijd, deze SOFA is perfect voor beide. Laat je kat genieten van zijn welverdiende slaapjes en geef hem tegelijkertijd de mogelijkheid om zijn natuurlijke krabinstinct te uiten. Met de District 70 SOFA Krabplank voor Katten geef je jouw harige vriend de ultieme combinatie van comfort en plezier!

Veelgestelde vragen over de District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA

De District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA heeft een hoogte van 18 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA is leverbaar in het Multi. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze District 70 SOFA Krabplank voor Katten van duurzaam en gerecycled karton 60x28x18 cm SOFA is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen