1. speelgoed
  2. Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel

Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel

Aantal niveaus

1

Afmetingen

86 cm lengte, 50 cm breedte en 86 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel

Met trots presenteren wij de Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper, een ware klassieker in zijn soort. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om stevigheid en stabiliteit te bieden, zodat hij niet kan omvallen, zelfs niet tijdens de meest intense krabsessies. Wat deze krabpaal uniek maakt, is de extra grote bodemplaat en de indrukwekkende 20 centimeter dikke krabstam. Onze ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat de Savannah 86 geschikt is voor alle katten, ongeacht hun grootte of gewicht. Of je nu een kleine ondeugd of een stoere, zware jongen hebt, deze krabpaal zal aan al hun behoeften voldoen. Bied je geliefde viervoeter een veilige en comfortabele plek om te krabben, te klimmen en te spelen, terwijl jij geniet van een opgeruimd huis zonder omgevallen meubels. Daarnaast hebben we aan elk detail gedacht om de levensduur en duurzaamheid van de krabpaal te garanderen. De stam is bekleed met hoogwaardig sisaltouw dat bestand is tegen de scherpste nagels. De bodemplaat is gemaakt van stevig materiaal zodat deze moeiteloos het gewicht van je harige vriend kan dragen. Kortom, de Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper is de perfecte keuze voor zowel jou als je kat!

Veelgestelde vragen over de Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel

De Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel heeft een hoogte van 86 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 86 cm.

Deze Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Petrebels Savannah 86 krabpaal Pepper 20 cm stam zwaar en stabiel is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen