1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm

Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm

Aantal niveaus

0

Afmetingen

30 cm lengte, 30 cm breedte en 22 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm

De Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila is het perfecte speelgoed voor katten die graag krabben en spelen. Deze unieke speelbol heeft een ronde voet met een sleuf waarin balletjes liggen. Wanneer jouw kat deze balletjes aanraakt met zijn snuit of pootjes, zullen ze gaan rollen in de sleuf. Kan jouw harige vriendje snel genoeg zijn om de balletjes bij te houden? Bovenop het speelgedeelte bevindt zich een krabbol, omwikkeld met jute touw. Hier kan jouw kat heerlijk zijn nagels aan slijpen en verzorgen. Maar dat is nog niet alles! Deze speelbol is ook voorzien van een veertje bovenop, wat het spelen extra leuk maakt. Het Kattenspeelgoed Mila van Designed by Lotte is gemaakt van duurzaam rubberhout. Dit zorgt ervoor dat het speelgoed stevig en veilig is voor jouw kat om mee te spelen. De natuurlijke kleur en het moderne ontwerp maken deze speelbol een stijlvolle toevoeging aan het interieur van jouw huis. Met een afmeting van 29,5x29,5x22 cm is dit speelgoed geschikt voor katten van alle formaten. Het biedt urenlang speelplezier en stimuleert de natuurlijke instincten van jouw kat. Geef jouw kat het beste van beide werelden met de Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila!

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm

De Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm heeft 0 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm heeft een hoogte van 22 cm, is 30 cm breed en heeft een lengte van 30 cm.

Deze Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Krab- en Speelbol Mila Kattenspeelgoed Hout - 29,5x29,5x22 cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen