1. speelgoed
  2. Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal

Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal

Aantal niveaus

1

Afmetingen

36 cm lengte, 37 cm breedte en 36 cm hoogte

Kleur

Zwart, Beige

Materiaal

Plastic | Pluche | Sisal | Textiel | Stof | Kunststof

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal

Geef je geliefde kat de perfecte plek om te spelen en te krabben met deze kattenkrabpaal. Deze krabpaal is speciaal ontworpen om te voldoen aan de natuurlijke behoeften van je kat en om te voorkomen dat je meubels beschadigd raken. De kattenkrabpaal is uitgerust met een stevige paal bedekt met sisaltouw, waar je kat naar hartenlust aan kan krabben. Dit helpt bij het scherpen van de nagels en het onderhouden van een gezonde klauwstructuur. Bovendien is de krabpaal voorzien van een speeltje dat je kat zal stimuleren om actief te blijven en haar jachtinstinct te bevredigen. Met zijn compacte formaat neemt deze kattenkrabpaal niet te veel ruimte in beslag in je huis. Je kunt hem gemakkelijk plaatsen in een hoekje van de kamer of zelfs in een kleine appartement. Het zal een ideale plek zijn voor je kat om te ontspannen, te spelen en te krabben, terwijl jij geniet van een meubelvrij huis. Haal vandaag nog deze katten krabpaal in huis en zie hoe gelukkig je kat zal zijn!

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal

De Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal heeft een hoogte van 36 cm, is 37 cm breed en heeft een lengte van 36 cm.

Deze Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal is gemaakt van Plastic | Pluche | Sisal | Textiel | Stof | Kunststof. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal is leverbaar in het Zwart, Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal met Kattenspeeltje Krab Paal voor Katten - Kattenkrabpaal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen