1. speelgoed
  2. Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW

Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW

Aantal niveaus

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 16 cm hoogte

Kleur

Rood

Materiaal

Katoen

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW

De Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten is de perfecte keuze voor je harige vriend! Met een hoogte van 40 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor grote katten om te spelen, te krabben en te rusten. De krabpaal is handgeweven met een speciale materiaal dat bestand is tegen de scherpe nagels van katten, zodat je meubels beschermd blijven. Deze eco-vriendelijke kattenmand is gemaakt van hoogwaardig katoen en is ideaal voor alle seizoenen. In de winter houdt de mand je huisdier warm en knus, terwijl het in de zomer zorgt voor een verkoelende plek om te ontspannen. De ronde vorm van de mand biedt voldoende ruimte voor zowel kittens als grote katten, maar ook voor puppy's en kleinere honden. De Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het geweven ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur, terwijl je huisdier geniet van zijn eigen gezellige hoekje. Deze kattenmand is direct klaar voor gebruik en zal al snel de favoriete plek van je huisdier worden. Investeer in het comfort en het welzijn van je geliefde viervoeter met de Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten. Het is de ideale keuze voor eigenaren die op zoek zijn naar een duurzame en aantrekkelijke krabpaal voor hun grote katten.

Veelgestelde vragen over de Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW

De Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW heeft een hoogte van 16 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW is gemaakt van Katoen. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW is leverbaar in het Rood. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabton Krabmand Krabpaal voor grote katten krabpaal 40CM RW is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen