1. speelgoed
  2. TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en

TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en en ontdek alle specificaties. 

Specificaties TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en

Aantal niveaus

Afmetingen

3.80 cm lengte, 38 cm breedte en 250 cm hoogte

Kleur

Wit

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en

De TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en is een waar paradijs voor jouw geliefde kat. Met zijn indrukwekkende hoogte van 220-250 cm biedt deze plafondgemonteerde krabpaal jouw kat de ultieme speel-, slaap- en ontspanningsplek. Deze kattenkrabpaal is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne design past perfect bij elk interieur en zal een echte blikvanger zijn in jouw huis. De paal is gemaakt van hoogwaardig pluche en sisaltouw, wat zorgt voor een optimale krabervaring voor jouw kat. Daarnaast beschikt de paal over meerdere ligplaatsen, waar jouw kat heerlijk kan ontspannen en genieten van het uitzicht. Naast krabben en relaxen, biedt deze kattenkrabpaal ook talloze mogelijkheden voor spelen en klimmen. Jouw kat kan zich vermaken met de speelballetjes en de verschillende niveaus en platforms beklimmen. Hierdoor wordt de krabpaal niet alleen een plek van rust, maar ook van avontuur. Geef jouw kat het ultieme speelparadijs met de TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en. Jouw kat zal zich geen moment vervelen en zal alle mogelijkheden van deze krabpaal ten volste benutten. Haal deze krabpaal in huis en geef jouw kat de perfecte plek om te krabben, spelen, klimmen en ontspannen.

Veelgestelde vragen over de TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en

De TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en heeft een hoogte van 250 cm, is 38 cm breed en heeft een lengte van 3.80 cm.

Deze TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en is leverbaar in het Wit. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze TRIXIE Kattenkrabpaal Aurelio 220-250 cm en is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen