1. speelgoed
  2. Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93

Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93

Aantal niveaus

2

Afmetingen

93 cm lengte, 40 cm breedte en 93 cm hoogte

Kleur

Groen

Materiaal

Sisal | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93

De Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten is de perfecte keuze voor jouw geliefde huisdier! Katten zijn dol op krabben en met deze unieke krabpaal geef je ze een speciale plek om aan hun krabbehoefte te voldoen. Deze krabpaal is ontworpen in de vorm van een schattige cactus en zal zeker een leuke toevoeging zijn aan je interieur. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam is en lang meegaat. De sisalpalen bieden de ideale textuur voor katten om hun nagels in te zetten en te krabben. Hierdoor blijven je meubels beschermd tegen ongewenste krassen. Bovendien is de krabpaal voorzien van een zachte kattenmand en hangmat, waar je kat heerlijk kan ontspannen en dutten. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook erg leuk voor je kat. Het bevat namelijk speelse elementen zoals een speeltje aan een elastisch koord, waarmee je kat zijn jachtinstinct kan bevredigen. Daarnaast is de krabpaal geschikt voor kleine kittens, waardoor het de perfecte aanvulling is voor je groeiende gezin van harige vrienden. Geef je kat de perfecte plek om te krabben, spelen en relaxen met de Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten!

Veelgestelde vragen over de Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93

De Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93 heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93 heeft een hoogte van 93 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 93 cm.

Deze Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93 is gemaakt van Sisal | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93 is leverbaar in het Groen. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Happyment® Unieke Cactus Krabpaal voor Katten Zachte Kattenmand hangmat Kattenspeelgoed Geschikt voor kleine kittens 93 is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen