1. speelgoed
  2. Katten Krabpaal Amy Donkergrijs

Katten Krabpaal Amy Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal Amy Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal Amy Donkergrijs

Aantal niveaus

5

Afmetingen

49 cm lengte, 49 cm breedte en 170 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Pluche | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Krabpaal Amy Donkergrijs

De donkergrijze katten krabpaal Amy is een absolute must-have voor kattenliefhebbers. Deze middelhoge krabpaal biedt jouw geliefde huisdier eindeloos speelplezier, terwijl het ook een rustige plek biedt om te ontspannen en de klauwen te scherpen. Jouw kat zal zich helemaal thuis voelen en zich graag terugtrekken in deze krabpaal. Met zijn compacte ontwerp neemt de 170 cm hoge krabpaal Amy weinig ruimte in beslag, waardoor het perfect is voor zelfs de kleinste appartementen. Daarnaast is deze krabpaal ook een waardevolle investering voor elke kattenbezitter. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer duurzaam, zodat jouw kat er lang van kan genieten. Bovendien is het donkergrijze design van de krabpaal Amy stijlvol en past het perfect in elk interieur. Dus als je wilt dat jouw kat zich helemaal op zijn gemak voelt en tegelijkertijd stijlvolle meubels in huis hebt, dan is de katten krabpaal Amy in donkergrijs de perfecte keuze voor jou. Jouw kat zal er dol op zijn en jij zult genieten van het zien van jouw huisdier spelen en ontspannen op deze prachtige krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal Amy Donkergrijs

De Katten Krabpaal Amy Donkergrijs heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal Amy Donkergrijs heeft een hoogte van 170 cm, is 49 cm breed en heeft een lengte van 49 cm.

Deze Katten Krabpaal Amy Donkergrijs is gemaakt van Pluche | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal Amy Donkergrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal Amy Donkergrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen