1. speelgoed
  2. RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging

RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging

Aantal niveaus

1

Afmetingen

73 cm lengte, 16 cm breedte en 73 cm hoogte

Kleur

Beige

Materiaal

Hout | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging

Het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Met een XXL klimpaal in een elegante crèmekleur, biedt deze set een solide en duurzame oplossing voor grote en zware kattenrassen zoals de Maine Coon of Ragdoll. Dit wandmeubel is speciaal ontworpen om aan de muur te worden gemonteerd, waardoor er meer ruimte op de vloer vrijkomt en uw kat optimaal kan genieten van zijn eigen territorium. Met een afmeting van 73 x 15 cm biedt dit wandmeubel voldoende ruimte voor uw kat om te klimmen, krabben en rusten. Wat dit wandmeubel echt uniek maakt, is de extreme sterkte en duurzaamheid. Het is getest op een draagkracht van maar liefst 20 kg, waardoor zelfs de grootste katten er veilig op kunnen springen en spelen. De sisalpaal is stevig en biedt de perfecte plek voor uw kat om zijn nagels te scherpen en te onderhouden. Met het RHRQuality Wandmeubel en Klimmuur haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. De crèmekleurige bekleding past moeiteloos in elke ruimte en zorgt voor een luxe uitstraling. Kortom, dit wandmeubel is de ultieme keuze voor kattenliefhebbers die het beste willen voor hun grote en avontuurlijke viervoeters.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging

De RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging heeft een hoogte van 73 cm, is 16 cm breed en heeft een lengte van 73 cm.

Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging is gemaakt van Hout | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging is leverbaar in het Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Wandmeubel wandmontage Klimmuur Kat 73 x 15cm Sisalpaal XXL wand muur krabpaal katten muurbevestiging is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen