Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal

Aantal niveaus

4

Afmetingen

40 cm lengte, 40 cm breedte en 132 cm hoogte

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof | Hout | Plastic | Textiel | Sisal

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal

Deze prachtige katten krabpaal is gemaakt van hoogwaardig MDF hout met een mooie beuken look. Met een hoogte van 132 cm biedt deze krabpaal uw kat de ideale plek om te spelen, te rusten en zijn nagels te scherpen. De krabpaal is voorzien van meerdere niveaus, elk met een comfortabele ligplek waar uw kat heerlijk kan ontspannen. Daarnaast is er ook een speelse, doorzichtige kom waar uw kat zich veilig kan terugtrekken en plezier kan maken. Dit zorgt voor extra vermaak en stimuleert de natuurlijke nieuwsgierigheid van uw kat. Om het speelplezier nog verder te vergroten, is de krabpaal ook voorzien van vier pluche speelballen. Uw kat kan zich hiermee uren vermaken en zijn jachtinstinct prikkelen. De combinatie van het duurzame hout, het stevige sisal touw en de zachte pluche stoffering maken deze krabpaal niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het past perfect bij elk interieur en zal zeker een blikvanger zijn in uw huis. Geef uw kat het beste met deze houten krabpaal en zie hoe hij geniet van zijn eigen speelparadijs.

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal

De Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal heeft een hoogte van 132 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 40 cm.

Deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal is gemaakt van Kunststof | Hout | Plastic | Textiel | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal is leverbaar in het Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 132cm hoog hout sisal is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen