1. speelgoed
  2. Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm

Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm

Aantal niveaus

2

Afmetingen

60 cm lengte, 60 cm breedte en 135 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm

Ben je op zoek naar iets unieks voor je kat en wil je geen standaard krabpaal? Dan is de Designed by Lotte Jazz Krabpaal perfect voor jou. Deze krabpaal volgt de laatste trend van het gebruik van natuurlijke materialen, waardoor elke stam uniek is (het product kan iets afwijken van de afbeelding). Deze houten krabpaal heeft twee plateaus waar je kat alles in de gaten kan houden of lekker kan uitrusten. De plateaus zijn voorzien van een kussentje met een rits, zodat je gemakkelijk de vulling uit de kussens kunt halen en de kussenhoes kunt wassen in de wasmachine op 30 graden. Met deze krabpaal haal je niet alleen een geweldige plek voor je kat in huis, maar ook een echte eyecatcher die een aanwinst is voor je interieur. De krabpaal is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 60x60x135 cm. Daarnaast heeft de Designed by Lotte Jazz Krabpaal nog meer te bieden. Naast de twee ligplekken, heeft deze krabpaal ook een speelelement. Er hangt namelijk een speeltje aan een elastiek, zodat je kat zich ook kan vermaken met spelen en jagen. Dit zorgt voor extra plezier en stimulatie voor je kat. Bovendien is de krabpaal stevig en stabiel, zodat je kat veilig kan krabben en spelen zonder dat de paal omvalt. Met zijn moderne en natuurlijke uitstraling past deze krabpaal perfect in elk interieur. Verwen je kat met de Designed by Lotte Jazz Krabpaal.

Veelgestelde vragen over de Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm

De Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm heeft een hoogte van 135 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Designed by Lotte Jazz Krabpaal 60 x 60 x 135 cm is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen