1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253

PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 98 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253

Geef jouw katten de ultieme speel- en rustplek met de PawHut Kattenboom krabpaal. Deze krabpaal heeft maar liefst 3 niveaus, inclusief een gezellige kattengrot waarin jouw katten heerlijk kunnen ontspannen en slapen. De krabpalen zijn gemaakt van sisal, waardoor jouw katten hun natuurlijke krabinstinct kunnen bevredigen. Bovendien zorgt de zachte pluchen bekleding ervoor dat de krabpaal extra comfortabel en ontspannend is voor jouw geliefde huisdieren. Naast de verschillende niveaus en de kattengrot is de krabpaal ook voorzien van een bungelende bal, waarmee jouw katten eindeloos kunnen spelen. De krabpaal is gemaakt van hoogwaardig multiplex en is eenvoudig te monteren. Met afmetingen van 40 cm in lengte, 40 cm in breedte en 98 cm in hoogte, biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw katten om te spelen en te rusten. De grot heeft afmetingen van 35 cm in lengte, 35 cm in breedte en 25 cm in hoogte, met een ingang van 22 cm in breedte en 20 cm in hoogte. Het bovenste platform heeft afmetingen van 30 cm in lengte en 30 cm in breedte. De krabpaal heeft een draagvermogen van 5 kg en een netto gewicht van 7 kg. De kleur van de krabpaal is grijs en het wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor montage.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253

De PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253 heeft een hoogte van 98 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom krabpaal 3 niveaus kattengrot sisal paal krabplank pluche D30-253 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen