1. speelgoed
  2. Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs

Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 38 cm breedte en 149 cm hoogte

Kleur

Grijs, Zwart

Materiaal

Polyester | Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs

De Adori Krabpaal Luce is de perfecte oplossing om je kat te voorzien van een krabpaal waar hij dol op zal zijn. Met zijn afmetingen van 60x38x149 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor je kat om te krabben, spelen en ontspannen. De donkergrijze kleur geeft een stijlvolle uitstraling aan je interieur. Deze krabpaal is niet alleen een geweldige plek voor je kat om zijn nagels te scherpen, maar ook om lekker op te dutten. De zachte pluche bekleding zorgt voor extra comfort en de verschillende niveaus en platforms bieden voldoende ruimte voor je kat om te klimmen en te spelen. Daarnaast is de krabpaal uitgerust met een stevige sisalpaal waar je kat zijn nagels aan kan scherpen. Naast het bevredigen van de krabbehoefte van je kat, biedt de Krabpaal Luce ook een knusse slaap- en rustplek. De gezellige slaaphuisjes op verschillende niveaus zorgen ervoor dat je kat zich veilig en geborgen voelt. Bovendien is de krabpaal voorzien van speeltjes zoals een bungelende bal, waardoor je kat zich niet zal vervelen. Geef je kat de ultieme plek om te krabben, spelen en relaxen met de Adori Krabpaal Luce. Met zijn stevige constructie en aantrekkelijke design is deze krabpaal een onmisbaar item voor elke kattenliefhebber.

Veelgestelde vragen over de Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs

De Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs heeft een hoogte van 149 cm, is 38 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs is gemaakt van Polyester | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs is leverbaar in het Grijs, Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Adori Krabpaal Luce Krabpalen 60x38x149 cm Donkergrijs is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen