District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large en ontdek alle specificaties. 

Specificaties District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large

Aantal niveaus

1

Afmetingen

57 cm lengte, 0 cm breedte en 20 cm hoogte

Kleur

Multi

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large

De DOUBLE WAVE, een krabmeubel van gerecycled karton, biedt dubbel zoveel plezier voor jouw kat! Met zijn unieke golvende vorm is dit niet alleen een geweldige krabpaal, maar ook een comfortabele loungeplek. Na een intense speelsessie kan jouw kat heerlijk uitrusten op deze ligplaats. De DOUBLE WAVE bestaat uit twee blokken, waardoor jouw kat nog meer speelplezier zal ervaren! Dit krabmeubel is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Het helpt jouw kat om zijn klauwen gezond te houden en voorkomt dat hij meubels of tapijten als krabpaal gebruikt. Het is gemaakt van gerecycled karton, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook gemakkelijk te recyclen. Het is stevig genoeg om lang mee te gaan, maar toch licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen. Geef jouw kat het beste van beide werelden met de DOUBLE WAVE! Hij zal genieten van het krabben en spelen op dit unieke ontwerp, terwijl jij geniet van een opgeruimd huis zonder krabsporen. Bestel nu en geef jouw kat de ultieme speel- en rustervaring!

Veelgestelde vragen over de District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large

De District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large heeft 1 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large heeft een hoogte van 20 cm, is 0 cm breed en heeft een lengte van 57 cm.

Deze District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large is leverbaar in het Multi. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze District 70 DOUBLE WAVE Golvend Krabmeubel Krabpaal Ligplaats van gerecycled karton 2 Losse Meubels 60x40x20cm Large is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen