1. speelgoed
  2. Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

Aantal niveaus

5

Afmetingen

50 cm lengte, 50 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Grijs, Zwart

Materiaal

Sisal | Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

Met trots presenteren wij de Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten! Deze indrukwekkende kattenboom, met afmetingen van 50 x 50 x 141 cm, is het ultieme paradijs voor jouw geliefde viervoeters. Dankzij zijn unieke ontwerp past deze boom perfect in elke hoek van je huis, waardoor je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Wat deze kattenboom zo bijzonder maakt, is dat hij ondanks zijn grootte niet te veel ruimte in beslag neemt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je huis volledig wordt overgenomen door een grote krabpaal. Maar maak je geen zorgen, jouw katten zullen nog steeds genoeg ruimte hebben om te spelen, klimmen en loungen. Naast het bieden van een geweldige speelplek, is deze kattenboom ook voorzien van een luxe kattenhuis. Hier kunnen je katten zich terugtrekken en genieten van wat welverdiende rust. De krabpalen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden de perfecte gelegenheid voor je katten om hun nagels te scherpen. Met de Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten geef je jouw harige vrienden de ultieme speel- en rustplek. Bestel vandaag nog en zie hoe je katten dolblij zullen zijn met deze fantastische toevoeging aan hun leefomgeving.

Veelgestelde vragen over de Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten

De Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten heeft een hoogte van 141 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 50 cm.

Deze Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten is gemaakt van Sisal | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten is leverbaar in het Grijs, Zwart. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Kattenboom XL Luxe Kattenhuis Krabpaal Katten is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen