Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm

Aantal niveaus

6

Afmetingen

48 cm lengte, 48 cm breedte en 141 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm

De Ebi Krabpaal Trend Curacao is de ideale accessoire voor jouw kat. Met een afmeting van 48 x 48 x 141 cm biedt deze krabpaal voldoende ruimte voor jouw harige vriend om zich uit te strekken en te krabben. Het krabben aan een krabpaal heeft verschillende voordelen voor jouw kat. Ten eerste kan jouw kat zich ontdoen van loszittende delen van zijn nagels door eraan te krabben. Hierdoor blijven de nagels scherp en op de juiste lengte. In de natuur gebruiken katten vaak bomen om hun nagels te scherpen, maar met de Ebi Krabpaal Trend Curacao voorkom je dat jouw kat aan meubels, behang of tapijt gaat krabben. Deze krabpaal is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een leuke toevoeging aan jouw interieur. Jouw speelse kat zal al snel de krabpaal beklimmen en zich vermaken met de verschillende speeltjes die eraan hangen. De Ebi Krabpaal Trend Curacao is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en stevig. Jouw kat zal hier jarenlang plezier van hebben.

Veelgestelde vragen over de Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm

De Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm heeft een hoogte van 141 cm, is 48 cm breed en heeft een lengte van 48 cm.

Deze Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm is gemaakt van Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Ebi Krabpaal Trend Curacao - 48 x 48 x 141cm is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen