1. speelgoed
  2. MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed

MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed en ontdek alle specificaties. 

Specificaties MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed

Aantal niveaus

4

Afmetingen

57 cm lengte, 40 cm breedte en 100 cm hoogte

Kleur

Grijs&Beige

Materiaal

Sisal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed

De MC Star Krabpaal van 100 cm is een must-have voor elke kat! Met zijn meerdere platforms en tweedeurs kattengrotten biedt deze krabpaal een speelse en avontuurlijke omgeving voor je harige vriend. De kattengrotten zijn de perfecte plek voor je kat om zich terug te trekken en te ontspannen, terwijl de verschillende platforms zorgen voor veel klim- en springplezier. Maar dat is nog niet alles! Deze krabpaal wordt geleverd met speelgoedballen met bellen, waardoor je kat zich urenlang kan vermaken. De krabbed is gemaakt van natuurlijk sisal, wat perfect is om aan te krabben en de nagels van je kat gezond te houden. De combinatie van grijs en beige geeft deze krabpaal een stijlvolle uitstraling die perfect past in elk interieur. Met de MC Star Krabpaal van 100 cm geef je je kat niet alleen een geweldige speelplek, maar ook een plek waar hij zijn natuurlijke krabinstinct kan uiten. Het is een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product dat lang meegaat en je kat vele gelukkige uren zal bezorgen. Waar wacht je nog op? Verwen je kat vandaag nog met deze geweldige krabpaal!

Veelgestelde vragen over de MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed

De MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed heeft 4 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed heeft een hoogte van 100 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 57 cm.

Deze MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed is gemaakt van Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed is leverbaar in het Grijs&Beige. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze MC Star Krabpaal 100cm met schraper Meerdere platforms, Tweedeurs kattengrotten, Speelgoedballen met bellen, Krabbed is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen