1. speelgoed
  2. Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM)

Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM)

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM) en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM)

Aantal niveaus

Afmetingen

0 cm lengte, 40 cm breedte en 78 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Katoen | Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM)

De Trixie Krabton Jorge is een uniek en stijlvol kattenmeubel dat perfect is voor jouw geliefde viervoeter. Met zijn afmetingen van 40x40x78 cm biedt deze krabton voldoende ruimte voor jouw kat om te spelen, te rusten en zijn nagels te scherpen. De krabton is gemaakt van duurzame materialen, waaronder geweven stof, pluche en sisal. De bekleding van geweven stof en pluche zorgt voor een comfortabele en gezellige rustplaats voor jouw kat. Daarnaast zijn er sisal-krabvlakken toegevoegd, zodat jouw kat zijn natuurlijke krabinstinct kan bevredigen en zijn nagels gezond kan houden. De krabton is voorzien van 2 verdiepingen, elk met een wendbaar kussen dat met pluche is bekleed. Jouw kat kan zich helemaal ontspannen op deze zachte en comfortabele kussens. De kussenhoes kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen in de wasmachine tot 30 °C, terwijl de binnenvoering met de hand kan worden gewassen. De Trixie Krabton Jorge is een aanwinst voor elk interieur, met zijn elegante kleurencombinatie van antraciet, lichtgrijs en grijs. Het moderne design past perfect bij jouw stijl en zorgt ervoor dat de krabton naadloos opgaat in jouw interieur. Jouw kat zal dol zijn op deze krabton en er urenlang plezier aan beleven.

Veelgestelde vragen over de Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM)

De Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM) heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM) heeft een hoogte van 78 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 0 cm.

Deze Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM) is gemaakt van Hout | Katoen | Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM) is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie krabton jorge antraciet / lichtgrijs (40X40X78 CM) is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen