1. speelgoed
  2. Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

Aantal niveaus

5

Afmetingen

255 cm lengte, 60 cm breedte en 255 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Sisal | Pluche

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

De Krabpaal Plafondhoog voor grote katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet Grijs is een fantastische toevoeging aan het interieur van elke kattenliefhebber. Met zijn indrukwekkende gewicht van ongeveer 40KG is deze krabpaal absoluut stevig en duurzaam. De extra dikke 20cm diameter sisalpalen zorgen ervoor dat jouw kat naar hartenlust kan krabben en zijn nagels kan scherpen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de stabiliteit van de paal. Deze krabpaal biedt alles waar een kat van kan dromen. Van speelse klimmogelijkheden tot comfortabele rustplaatsen, deze krabpaal heeft het allemaal. Jouw grote kat, zoals een Maine Coon, zal zich helemaal thuis voelen op deze krabpaal. Bovendien kan de hoogte van de krabpaal worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, variërend van 225cm tot maar liefst 295cm. Zo kun je ervoor zorgen dat de krabpaal perfect in je huis past en de ideale speel- en rustplek biedt voor jouw geliefde viervoeter. Met zijn elegante donkergrijze antraciet kleur voegt deze krabpaal niet alleen functionaliteit toe, maar ook stijl aan je interieur. Het hoogwaardige vakmanschap van RHRQuality garandeert dat deze krabpaal lang meegaat en bestand is tegen zelfs de meest actieve katten. Dus als je op zoek bent naar een krabpaal die zowel aan de behoeften van je kat.

Veelgestelde vragen over de Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality

De Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality heeft 5 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality heeft een hoogte van 255 cm, is 60 cm breed en heeft een lengte van 255 cm.

Deze Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality is gemaakt van Hout | Sisal | Pluche. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Krabpaal Plafondhoog voor Grote Katten Maine Coon Tower Crown Donkergrijs Antraciet van RHRQuality is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen