1. speelgoed
  2. Beeztees anti-krab spray

Beeztees anti-krab spray

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Beeztees anti-krab spray en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Beeztees anti-krab spray

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Beeztees anti-krab spray

De Beeztees anti-krab spray is een essentieel hulpmiddel om ongewenst krabgedrag van uw huisdier te voorkomen. Deze speciale spray is ontworpen om uw meubels, tapijten en andere oppervlakken te beschermen tegen de scherpe nagels van uw kat. Met zijn krachtige formule biedt de Beeztees anti-krab spray een langdurige bescherming tegen krassen. Het is gemakkelijk aan te brengen en laat geen sporen achter op uw meubels. Daarnaast heeft het een aangename geur, die niet alleen aantrekkelijk is voor uw huisdier, maar ook voor u en uw gasten. Om optimale resultaten te behalen, is het belangrijk om de spray te gebruiken op een schoon en droog oppervlak. Verder raden we aan om de spray meerdere keren per dag te gebruiken bij zwaar vervuilde oppervlakken of tijdens warm weer. Voor gebruik op delicate materialen, zoals leer, raden we aan om de spray eerst op een klein stukje van het materiaal te testen. Met een inhoud van 175 ml kunt u lang genieten van de bescherming die de Beeztees anti-krab spray biedt. Voorkom schade aan uw meubels en geef uw huisdier een alternatief om aan te krabben met deze effectieve en gebruiksvriendelijke spray.

Veelgestelde vragen over de Beeztees anti-krab spray

De Beeztees anti-krab spray heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Beeztees anti-krab spray heeft een hoogte van , is breed en heeft een lengte van .

Deze Beeztees anti-krab spray is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Beeztees anti-krab spray is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Beeztees anti-krab spray is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen