1. speelgoed
  2. Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM

Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM

Aantal niveaus

2

Afmetingen

37 cm lengte, 37 cm breedte en 37 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout

Geschikt voor kittens

Nee

Omschrijving van de Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM

De Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur van 37X37X37 cm is een compacte en functionele krabton voor jouw geliefde kat. Deze ronde krabton biedt verschillende krabvlakken van sisal, een comfortabele schuilplaats, gevoerde ligplateaus en een wendbaar kussen. Met deze krabton kan jouw kat genieten van een eigen plekje zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt. De krabton Ria heeft twee verdiepingen, elk met een gevoerd ligplateau voor extra comfort. Het bijgeleverde wendbare kussen zorgt ervoor dat jouw kat heerlijk zacht kan wegdromen. De schuilplaats onderaan de krabton is bekleed met pluche en fleece, waardoor het een knus en gezellig toevluchtsoord wordt voor jouw kat. Aan de buitenkant is de ton bekleed met sisal, waardoor jouw kat voldoende mogelijkheden heeft om te krabben en zijn natuurlijke behoefte te vervullen. Krabben is een natuurlijke behoefte voor katten, daarom is het belangrijk om voldoende krabmogelijkheden te bieden. Met de Trixie Krabton Ria kan jouw kat zijn krabinstinct botvieren en voorkom je dat hij aan het meubilair begint te krabben. Deze krabton combineert functionaliteit met een stijlvol design in lichtgrijs en natuurlijke kleuren, waardoor het een mooie aanvulling is op elk interieur. Geef jouw kat de perfecte plek om te spelen.

Veelgestelde vragen over de Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM

De Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM heeft een hoogte van 37 cm, is 37 cm breed en heeft een lengte van 37 cm.

Deze Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM is gemaakt van Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Trixie Krabton Ria Krabpaal Lichtgrijs/Natuur 37X37X37 CM is geschikt voor kittens: Nee. 

Bekijk nog meer krabmeubelen