1. speelgoed
  2. Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs

Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs

Aantal niveaus

Afmetingen

37 cm lengte, 37 cm breedte en 70 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Sisal | Pluche | Hout

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs

Laat je kat genieten van de ultieme speel- en rustervaring met de Keddoc Krabton Londen Tower. Deze krabton biedt alles wat je harige vriend nodig heeft. Met drie handige gaten kan je kat zich terugtrekken en tegelijkertijd spelen met de schattige speelmuisjes die in de openingen verstopt zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kat zal zich geen moment vervelen met deze krabpaal. Als je kat helemaal uitgeput is van al het spelen, kan hij of zij heerlijk uitrusten bovenop de krabton in het zachte mandje met opstaande rand. Dit mandje is voorzien van een verwijderbaar en wasbaar kussentje, waardoor je het altijd schoon en fris kunt houden. Zo kan je kat genieten van een comfortabele en hygiënische slaapplek. De Keddoc Krabton Londen Tower is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn donkergrijze kleur past hij perfect in elk interieur. Bovendien is de krabton gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Gun je kat het beste en geef hem of haar de ultieme speel- en rustplek met de Keddoc Krabton Londen Tower.

Veelgestelde vragen over de Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs

De Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs heeft een hoogte van 70 cm, is 37 cm breed en heeft een lengte van 37 cm.

Deze Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs is gemaakt van Sisal | Pluche | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Keddoc Krabton Londen Tower Donkergrijs is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen