1. speelgoed
  2. Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal

Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal en ontdek alle specificaties. 

Specificaties Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal

Aantal niveaus

6

Afmetingen

60 cm lengte, 40 cm breedte en 150 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Hout | Kunststof | Sisal | Textiel

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal

Prachtige katten krabpaal gemaakt van duurzaam MDF hout met een prachtige beuken look. Deze krabpaal is een waar paradijs voor jouw geliefde kat. Met zijn hoogte van 150 cm biedt hij meerdere niveaus met talrijke ligplekken waar jouw kat heerlijk kan ontspannen. De krabpaal is ontworpen met twee gezellige huisjes waar jouw kat zich veilig kan terugtrekken en naar hartenlust kan spelen. Daarnaast is deze krabpaal ook uitgerust met een comfortabele hangmat van zachte pluche stof. Deze stof voelt zijdezacht aan en is bovendien afneembaar en wasbaar in de wasmachine, waardoor je altijd een frisse en schone krabpaal hebt. Als extraatje is de krabpaal voorzien van twee pluche speelballen waarmee jouw kat zich eindeloos kan vermaken. Deze katten krabpaal met zijn natuurlijke beuken look past perfect in elk interieur en zal een echte eyecatcher zijn in jouw huis. Hij is niet alleen een geweldige plek voor jouw kat om te spelen en te ontspannen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geef jouw kat het beste met deze houten krabpaal van 150 cm hoog, waar jouw kat urenlang plezier aan zal beleven.

Veelgestelde vragen over de Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal

De Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal heeft 6 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal heeft een hoogte van 150 cm, is 40 cm breed en heeft een lengte van 60 cm.

Deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal is gemaakt van Hout | Kunststof | Sisal | Textiel. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze Katten Krabpaal houten Krabpaal 150cm hoog hout sisal is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen