1. speelgoed
  2. PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220

PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 108 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Pluche | Sisal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220

Geef je katten de ultieme speel- en rustplek met de PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220. Met deze krabboom kunnen je katten zich helemaal uitleven en hun klauwen scherpen, terwijl je meubels beschermd blijven. De krabboom is voorzien van natuurlijke zeegraspalen en sisalplank waar je kat naar hartenlust aan kan krabben. Na het spelen kunnen ze heerlijk ontspannen in de grot en genieten van het uitzicht vanaf het ruime platform. De krabboom is uitgerust met 2 bungelende pluche ballen, zodat je kat ook zonder jouw aanwezigheid kan genieten van speelplezier. Het stabiele frame is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat en is bekleed met gezellig pluche. Hierdoor wordt de krabboom al snel de favoriete plek van je kat. De neutrale grijze kleur past bovendien perfect in elk interieur. De PawHut Kattenboom klimboom is eenvoudig te monteren en heeft een totale afmeting van 48 x 49 x 108 cm. Het platform heeft een afmeting van 30 x 30 cm en is daarmee ruim genoeg voor je kat om comfortabel op te liggen. Met een gewicht van 9,5 kg is de krabboom stevig en stabiel. Geef je katten de perfecte plek om te spelen, te rusten en te krabben met de PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal.

Veelgestelde vragen over de PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220

De PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220 heeft een hoogte van 108 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220 is gemaakt van Pluche | Sisal. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Kattenboom klimboom met kattengrot krabboom kattenhuis krabpaal D30-220 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen