1. speelgoed
  2. PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465

PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465 en ontdek alle specificaties. 

Specificaties PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 59 cm hoogte

Kleur

Materiaal

Geschikt voor kittens

Omschrijving van de PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465

Voldoe op een veilige manier aan de instincten van je kat met de PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465! Deze krabpaal is speciaal ontworpen om aan de behoeften van je geliefde huisdier te voldoen. Met een groot kattenhol, een hangende bal, een krabpaal en een platform biedt deze mini-krabpaal talloze mogelijkheden voor speelplezier. Katten zijn dol op krabben en klimmen, en met deze krabpaal kunnen ze hun natuurlijke gedrag op een positieve manier uiten. Het kattenhol biedt een comfortabele schuilplaats waar je kat zich veilig en geborgen voelt. De hangende bal zal zeker de nieuwsgierigheid van je kat prikkelen en zorgen voor urenlang vermaak. De krabpaal is ideaal voor het slijten van de nagels van je kat en voorkomt dat ze aan je tapijten of meubels krabt. De PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465 is niet alleen gunstig voor je huisdier, maar ook voor jou als baasje. Je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigde meubels of tapijten, omdat je kat nu haar natuurlijke behoeften kan vervullen op deze krabpaal. Daarnaast is de stoffen bekleding van de krabpaal afneembaar en wasbaar, zodat je deze gemakkelijk schoon kunt houden. Geef je kat het speelplezier en de comfortabele rustplek die ze verdient met de PawHut Krabpaal met afneembare.

Veelgestelde vragen over de PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465

De PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465 heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465 heeft een hoogte van 59 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465 is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465 is leverbaar in het . Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze PawHut Krabpaal met afneembare stof D30-465 is geschikt voor kittens: . 

Bekijk nog meer krabmeubelen