1. speelgoed
  2. relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond

relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond en ontdek alle specificaties. 

Specificaties relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond

Aantal niveaus

Afmetingen

lengte, breedte en 43 cm hoogte

Kleur

Grijs

Materiaal

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond

Vindt jouw kat het leuk om aan meubels en behang te krabben? Dan raden we aan om een kattenkrabpaal in huis te halen! Je kunt simpelweg de stam op het plateau draaien en daarna kan je kat spelen met deze ruimtebesparende krabpaal. Hierdoor worden muren en andere woonaccessoires beschermd. Met de klingelende speelballen zal jouw huisdier snel wennen aan de krabpaal en er ook nog eens dol op zijn. Maak jouw kat gelukkig met een kattenkrabpaal! De krabpaal heeft de volgende afmetingen: ca. 43 x 30 cm (H x D), de sisal krabpaal is ca. 30 x 6,5 cm (H x D) en de diameter van elke bal is ca. 4 cm. Het plateau kan een draaglast van ca. 5 kg aan en de krabpaal zelf weegt ongeveer 2,3 kg. De materialen waarvan de krabpaal is gemaakt zijn sisal, MDF en polyester. De kattenkrabpaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kattenkrabpaal wordt geleverd met speelgoed en sisal. De sisal paal is perfect om aan te krabben en beschermt zo jouw meubels en muren. Er zijn ook 2 ballen met belletjes meegeleverd, waarmee jouw kat kan spelen. Plaats de krabpaal op een antislip ondergrond om ervoor te zorgen dat deze stevig blijft staan. Het is perfect voor kittens en kleine katten. De krabpaal is.

Veelgestelde vragen over de relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond

De relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond heeft niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond heeft een hoogte van 43 cm, is breed en heeft een lengte van .

Deze relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond is gemaakt van . Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond is leverbaar in het Grijs. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze relaxdays krabpaal klein krabmeubel met speelgoed kattenkrabpaal modern sisal rond is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen