1. speelgoed
  2. RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren

RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren

5/5

Is jouw lieve katje ook alles voor jou en wil je hem of haar het beste leven geven? Dan kan een krabpaal in huis echt niet ontbreken. Een plek om te spelen, om te rennen en natuurlijk een plek om de nagels te scherpen. Wel zo fijn als ze dit niet doen aan je bank of gordijnen. Bekijk deze RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren en ontdek alle specificaties. 

Specificaties RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren

Aantal niveaus

2

Afmetingen

150 cm lengte, 50 cm breedte en 150 cm hoogte

Kleur

Bruin

Materiaal

Sisal | Hout

Geschikt voor kittens

Ja

Omschrijving van de RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren

De RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Met zijn natuurlijke design en bladmotieven brengt deze krabpaal een vleugje natuurlijke schoonheid in uw huis. Uw katten zullen dol zijn op de vele krabmogelijkheden die deze krabpaal biedt, terwijl ze tegelijkertijd genieten van het comfortabele en ruime liggedeelte bovenop. Deze krabpaal is uitgerust met een stevige sisalpaal waar uw katten naar hartenlust aan kunnen krabben. Dit helpt hen om hun nagels gezond en scherp te houden, terwijl uw meubels beschermd blijven. Daarnaast is er een speelgoedmuisje aan de paal bevestigd, waardoor uw katten extra gestimuleerd worden om te spelen en te bewegen. Het ruime liggedeelte bovenop de krabpaal biedt uw katten een comfortabele plek om te rusten en te ontspannen. Met een diameter van 50 cm hebben zelfs grotere katten voldoende ruimte om zich uit te strekken en de kamer te overzien. De bladeren die aan de krabpaal zijn bevestigd, geven een speels en natuurlijk tintje aan het geheel. Kortom, de RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren is niet alleen een functioneel meubelstuk voor uw katten, maar ook een prachtig decoratief item voor uw huis. Geef uw katten de speelplek die ze verdienen en voeg een vleugje natuurlijke scho.

Veelgestelde vragen over de RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren

De RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren heeft 2 niveaus. Als dat voldoende is voor jouw kat dan is dit een goeie aankoop.

Deze RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren heeft een hoogte van 150 cm, is 50 cm breed en heeft een lengte van 150 cm.

Deze RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren is gemaakt van Sisal | Hout. Perfect materiaal voor het scherpen van de nagels van jouw kat. 

De RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren is leverbaar in het Bruin. Bekijk of er meerdere kleuren beschikbaar zijn door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

Als je een kitten hebt wil je natuurlijk weten of de krabpaal ook geschikt is voor jou kitten. Deze RHRQuality Krabpaal Design Natural Leaves met bladeren is geschikt voor kittens: Ja. 

Bekijk nog meer krabmeubelen